Bambino

Orient Bambino tuotesarja on yksi hehkutetuimmista ja tunnetuimmista automaattikoneistolla varustetuista rannekelloista. Joka vuosi instagram ja kelloblogit täyttyvät artikkeleista joissa valitaan vuoden parhaat kellot eri hintaluokissa ja Bambino on aina mukana näillä listoilla. Bambino kelloja on tähän mennessä julkaistu viisi eri versiota ja kaksi eri generaatiota joissa on hieman eri koneistot ja kellotauluissa on hieman erilainen ulkonäkö. Kaikilla Bambinoilla on kuitenkin yhteinen elegantti ulkoasu ja laadukkaat materiaalit yhdistettynä edulliseen hintaan. Tämä voi kuulostaa sekavalta, joten tässä hieman apua selvittämään mitä eroa Bambino versioilla on.
Generaatiot viittaavat kellon sisäiseen koneistoon. Gen 2 kelloissa on uudempi koneisto, joka tukee vetämistä kruunusta ja sekuntiviisari pysähtyy, kun aikaa asetetaan.
Versiot viittaavat kellotaulun ulkonäköön ja mittoihin
Bambino V1 tunnit on merkitty paksuin indeksein
Bambino V2 tunnit on merkitty roomalaisin numeroin
Bambino V3 tunnit on merkitty ohuilla indekseillä
Bambino V4 tunnit merkitty paksuin indeksein, mutta ovat hieman eraiset kuin V1 Bambinossa.
Bambino Ver 4 kelloissa kuoren läpimitta on nostettu 42 millimetriin, kun se oli aiemmin 40,5 mm.
Muutoksen myötä V4 kelloissa on yleisempi 22 mm levyinen ranneke, johon on tarjolla enemmän korvikerannekkeita.
Bambino V5 tunnit on merkitty roomalaisin numeroin, läpimitta on 41,5 mm ja ranneke on taas 21 mm levyinen.
Bambinosta on myös erikoisempi versioita, kuten Small Seconds mallit erillisellä sekuntinäytöllä sekä Open Heart kellot, joissa on eri koneisto ja skeleton tyylinen ikkuna koneistoon.

Suosittelemme valkkaamaan sen Bambinon, jonka ulkonäkö miellyttää keskittymättä liikaa teknisiin yksityiskohtiin. Tutki laajaa valikoimaa alta ja valkkaa oma suosikki!

Näytetään tulokset 1–20 / 34

  • Orient Bambino V4 Automatic FAC08001T0  – Miesten kello Suomalaisesta verkkokaupasta, tuotekategoria:  Automaattikellot
  • Orient Bambino V4 musta FAC0000DB0 – Miesten kello

    277,99  Lue lisää
Vieritä ylös