Etusivu > Miesten kellot > Armeijakellot

Armeijakellot

Armeijakello on yleensä valmis kovaan menoon ja kellon rakenne on tukeva. Armeijakellot kehitettiin ensimmäisen maailmansodan käyttötarkoituksiin ja armeijakelloissa on yhä samanlainen ulkoasu, jossa profiili on normaalia kelloa matalempi ja kellotaulu helppo lukuisempi. Värit ovat yleensä myös maanläheisiä tai kellot voivat olla jopa maastokuvioituja. Armeijakelloissa on usein käytössä niin sanottu NATO -ranneke joka on valmistetty nylon kankaasta. Käytännön läheisinä kelloina nämä ovat todellisia työkaluja esimerkiksi erämiehen arsenaalissa ja valikoimasta löytyy varmasti sopiva kello juuri sinulle. Tunnetuin armeijakello lienee Seiko 5 tuotesarja.

Armeijakellot voidaan jakaa kolmeen eri tyylilajiin

Taktinen kello tai kenttäkello: Minimalistinen ulkonäkö, helppolukuinen kellotaulu ja ohut rakenne. Kellon rakenne on suunniteltu kestämään rääkkiä.

Pilottikellot: Ilmasodankäyntiin suunnitellut pilottikellot suunniteltiin lentäjänkelloiksi, kun pommitukset ja ilmaoperaatiot piti saada ajoitettu oikein.

Kestävät digitaaliset kellot: Digitaalikellot, jotka ovat täynnä toimintoja kuten Casio G-shock ovat kaapanneet huomattavan osan markkinoista

 

 

Näytetään kaikki 11 tulosta

  • Orient Defender 2 RA-AK0405Y10B miesten kello

    Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
    263,99  Lue Lisää
  • Orient SP Flight FUNG2001B0 – Miesten kello

    Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
    127,99  Lue Lisää
Vieritä ylös